Volg de voorbereiding van de grote trouwpartij van Regi en Kristel bij VTM2.

‘Regi Gaat Trouwen’ en jij mag getuige zijn

30.01.2024

Regi trouwens op dinsdag 27 februari met zijn grote liefde Kristel onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon. Iedereen mag getuige zijn van hét amoureuze hoogtepunt uit het leven van de twee lovebirds. Het feest is daarom volledig live te volgen bij VTM 2. Aan zo’n veelbesproken droomhuwelijk gaan natuurlijk heel wat voorbereidingen vooraf.

‘Regi Gaat Trouwen’, vanaf dinsdag 30 januari bij VTM 2, volgt het smoorverliefde koppel op de voet terwijl ze hun huwelijksdag tot in de puntjes voorbereiden. Van het passen van de trouwkleren en het kiezen van de ringen, tot de burgerlijke trouw en het vrijgezellenfeest: iedereen mag deel uitmaken van deze bijzonder intieme momenten, die een unieke inkijk geven in het liefdesleven van Regi en Kristel.

Met het wettelijke huwelijk in het verschiet en een groots huwelijksfeest in het idyllische Zuid-Afrika enkele maanden later, staat er voor Regi en Kristel heel wat op de planning. Tussen al het ‘weddingplannen’ door is er gelukkig ook tijd om van elkaar te genieten. Regi en Kristel hebben dan ook wat te vieren: ze zijn intussen één jaar samen. Het ideale moment om herinneringen aan hun eerste ontmoeting boven te halen. Die leek rechtstreeks uit een romantische film te komen, maar het mocht toen helaas niet zijn…

‘Regi Gaat Trouwen’, dinsdag 30 januari om 21u55 bij VTM 2. In het najaar staat Regi met 'Regi vs Milk Inc.' opnieuw op de planken in het Sportpaleis.

Koop nu je tickets voor 'Regi vs Milk Inc.'

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief