Zalen

Sportpaleis Antwerpen

Sportpaleis Antwerpen

Sportpaleis werd gebouwd in 1933 en is de parel aan de kroon van be•at. Het Sportpaleis is vandaag de grootste en populairste evenementenhal van het land en een begrip tot ver buiten de landsgrenzen.

Lotto Arena Antwerpen

Lotto Arena Antwerpen

De Lotto Arena naast het Sportpaleis hoeft sinds de opening van haar deuren in 2007 niet voor haar buur onder te doen. In deze multifunctionele evenementenhal worden niet alleen concerten en andere shows georganiseerd maar ook topsportwedstrijden. 

Vorst Nationaal

Vorst Nationaal

Vorst Nationaal is de Brusselse rocktempel bij uitstek die in de loop der jaren een onuitwisbare reputatie verwierf in België en ver daarbuiten. De zaal kan meer dan 8.000 bezoekers verwelkomen, zonder in te boeten aan de sfeer en de gezelligheid van kleinschaliger evenementen.

Trixxo Arena Hasselt

Trixxo Arena Hasselt

De Trixxo Arena bevindt zich aan de grote ring van Hasselt op Park H, dé Belgische evenementenzone bij uitstek. Je kan er terecht voor party's, beurzen, concerten enzovoort.

Stadsschouwburg Antwerpen

Stadsschouwburg Antwerpen

Stadsschouwburg Antwerpen aan het overdekte Theaterplein bevindt zich in het hart van de stad en is dé Antwerpse trekpleister voor musicals, balletvoorstellingen, comedyshows, concerten en veel meer.

Capitole Gent

Capitole Gent

Het prachtige art-decogebouw van Capitole Gent dateert van 1850 en huisvestte ooit een bioscoop. Vandaag is het een bruisende, moderne theaterzaal, met een nog steeds authentieke architectuur en buitengewone charme. In het rijkgevulde programma vind je musicals, cabaret, comedyshows, dansvoorstellingen en meer.

Trixxo Theater Hasselt

Trixxo Theater Hasselt

De kleinere hal in de schaduw van de Trixxo Arena werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot Trixxo Theater Hasselt, een volwaardig theater met eigen toegang. Met haar capaciteit tot 3.000 bezoekers is de zaal uniek in de provincie Limburg. 

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief