Nieuwe muziek van Khruangbin, Moby, Within Temptation en UB40 in het popnieuws.

Nieuwe muziek van Khruangbin, Moby, Within Temptation en UB40 in het popnieuws

22.03.2024

Het popnieuws is deze week opnieuw samengesteld door jouw favoriete music curator Lena.

In april komt hun nieuwe album ‘A La Sala’ uit. Maar om je hiervoor echt volledig klaar te stomen, dropt Khruangbin eerst een nieuwe single. Het nummer ‘Pon Pón’ is de derde single van het nieuwe album dat ze op de wereld loslaten. Beluister de single 'Pon Pón'!

Benieuwd hoe dit album live klinkt? Op 2 november staat Khruangbin in de Lotto Arena met hun A La Sala Tour.

---

Nog meer nieuwe muziek! Ook Moby komt binnenkort met een nieuw album en lost eerst een nieuwe single. Het album ‘Always Centered at Night’ verschijnt op 14 juni, maar je kan nu al ‘Dark Days’, een van de nummers op dat album luisteren.

Moby gaat voor het eerst in 10 jaar terug op tournee en staat op 21 september in het Sportpaleis.

---

De eerste ontmaskering van het nieuwe seizoen van The Masked Singer is al bekend! Op 16 november keert The Masked Singer in concert terug naar het Sportpaleis. We kunnen jullie nu al verklappen dat de winnaars van de afgelopen seizoenen van de partij zullen zijn. Koningin, Miss Poes en Tovenaar tonen je graag waarom zij met de titel van winnaar naar huis zijn gegaan!

Koop nu je tickets voor het spectaculaire The Masked Singer!

---

Al heel de week is Vlaanderen in de ban van technologie en wetenschap. Het Flanders Technology & Innovation Festival zit er bijna op, maar moet eerst nog groots worden afgesloten! Op 23 en 24 maart wordt het FTI slotfestival gehouden in de Lotto Arena en het Sportpaleis. Met maar liefst 87 activiteiten op het programma belooft het een ongeziene beleving te worden voor jong en oud.

Koop nog snel je tickets voor het FTI slotfestival als je erbij wil zijn!

---

New Music Friday! Ook Within Temptation pakt uit met nieuwe muziek. Op 5 april brengt de band de nieuwe single 'A Fool's Parade' uit. Hiervoor werkte het samen met de Oekraïense producer Alex Yarmak. Hoe het nummer live klinkt, kom je dit najaar te weten.

Within Temptation speelt op 4 en 5 oktober in de Lotto Arena.

---

De Britse band UB40 viert dit jaar haar 45-jarig bestaan en doet dat in stijl met een reeks concerten én nieuwe muziek. Nadat de band eerder 'Gimme Some Kinda Sign' uitbracht, volgt nu de single 'Home'. Hun langverwachte album 'UB45' is vanaf 19 april beschikbaar.

UB40 komt op 1 december naar de Lotto Arena.

^LO

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief