Moose Bar XXL op 2 en 3 februari in het Sportpaleis betekent polonaises, halve liters bier, lederhosen en een heerlijke après-ski vibe.

Lorenz Büffel, Felix Harrer, Marco Mzee, Christoff en Natalia eerste namen voor Moose Bar XXL

09.01.2024

Moose Bar XXL in het Sportpaleis betekent polonaises, halve liters bier, lederhosen en een heerlijke après-ski vibe. Voor die onnavolgbare sfeer en ambiance op het grootste après-skifeest van het jaar zorgen onder meer Lorenz Büffel, Felix Harrer, Marco Mzee, Christoff en Natalia.

Lorenz Büffel komt recht uit de Oostenrijkse Alpen naar het Sportpaleis voor enkele van zijn mega après-skihits! Feest gegarandeerd op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari. Ook Christoff komt op het podium van Moose Bar XXL! Zijn doortocht op Tomorrowland vorige zomer was legendarisch, dus uiteraard kan hij niet ontbreken in het Sportpaleis!

Uiteraard zijn Dorothee Vegas & Like Maarten opnieuw van de partij op het gezelligste Sportpaleis-onderonsje. Op het programma ook hét Idool Van De Kempen, Natalia. Met haar talloze feestplaten als 'I've Only Begun To Fight' en 'Risin'' gaat het dak van het Sportpaleis er sowieso af, dus bestel snel je tickets.

Felix Harrer, de bebaarde Hertog van het Hertgaan heeft op Tomorrowland Winter al bewezen dat hij kan stampen, dus het Sportpaleis gaat hoe dan ook daveren! Dat wordt dus herter met Felix Harrer. Tot slot komt der einigen echten DJ aus den Bergen Marco Mzee eveneens naar het Antwerps Sportpaleis om een gigantisch après-skifeestje te bouwen!

Moose Bar XXL betekent halve liters, hele dansplaten en natuurlijk massa’s confetti, vlammen, vuurwerk en vooral unentlich viel spass! Jetzt geht’s los!

Koop nu je tickets voor Moose Bar XXL.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief