James Cooke strikt niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen voor 'James De Musical Live on Stage'.

'James De Musical Live on Stage' strikt Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen

15.09.2023

James Cooke strikt niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen voor 'James De Musical Live on Stage'. Hij kondigt tevens een tweede show aan op zaterdag 20 april 2024 in de Lotto Arena.

Na het ongeziene succes van 'James De Musical Live on Stage' eerder dit jaar komen er op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024 gloednieuwe live shows met niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen.

Tijdens de eerste editie toverde Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers de Lotto Arena om tot het Broadway van Vlaanderen voor niet minder dan 15.000 fans. De tweede editie van 'James De Musical Live on Stage' wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen helemaal worden omgedraaid en Gert, Niels en Karen zelf zullen meespelen in hun eigen hartverwarmende musical onder begeleiding van James Cooke.

Geweldige special guest

Ongeziene podiumacts, livemuziek, indrukwekkende zangers en dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen waaronder een geweldige special guest. Wie dat is wordt later nog bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena.

"Onvergetelijke momenten"

“Wat een prachtig gevoel dat we terug live mogen entertainen in de Lotto Arena. De eerste editie was een ongezien succes en overtrof mijn stoutste verwachtingen. Een kinderdroom die werkelijkheid werd. Ik ben zo dankbaar om Gert, Karen en Niels nu zelf te kunnen laten schitteren in hun musical en dat we zo opnieuw een verrassende show kunnen realiseren. Samen zullen we ongetwijfeld voor veel onvergetelijke momenten zorgen!” aldus James Cooke.

James Cooke komt niet alleen terug met 'James De Musical Live On Stage'. Hij stoomt ook een derde televisieseizoen van James De Musical klaar. Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen worden binnenkort getrakteerd op hun eigen musical.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief