Qmusic lost eerste lading sterren van Q-Pop

James Blunt, Pommelien Thijs, Metejoor en nog schoon volk op Q-Pop!

22.09.2023

Hij is een wereldster die al jarenlang in de hitlijsten prijkt, tourde met zijn muziek al 7 keer de wereld rond, verkocht meer dan 23 miljoen albums én op zaterdag 9 december schittert hij in het Sportpaleis. Niemand minder dan James Blunt brengt live zijn grootste hits tijdens Q-Pop. Qmusic loste de eerste lading namen uit de line-up van het muzikale feest en daarbij wordt James Blunt duidelijk goed omringd door indrukwekkend muzikaal gezelschap.

De popkoningin van de zomer, Pommelien Thijs, zal ook in december de temperaturen in het Sportpaleis flink doen stijgen. Aaron Blommaert laat tijdens het muzikale spektakel van Qmusic voor het eerst zijn eigen muziek live op het Sportpaleis los. En wie weet brengt Metejoor ook zijn nieuwe nummer ‘Eigen Schuld’ live voor duizenden muziekliefhebbers, die ongetwijfeld ‘Onder Invloed’ van Maksim Stojanac zullen zijn. Berre zal dan weer voor hese kelen van het meezingen zorgen en Q-dj’s Maarten & Dorothee maakten zonet tijdens hun ochtendshow bekend dat Snelle de dansbenen van de Q-luisteraars aan het werk zet tijdens Q-Pop.

Afgelopen week vuurden Q-dj’s Maarten & Dorothee en Vincent Fierens de eerste lading namen van Q-Pop op de luisteraars af. Het wordt een muzikaal feest vol glitter, glamour en de grootste Q-hits live in de meest iconische concertzaal van ons land. Binnenkort worden nog meer nationale en internationale kleppers toegevoegd aan de line-up.

Tickets zijn vanaf nu te koop!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief