Sinds juni 2023 gebruiken we in onze zalen alleen nog herbruikbare bekers.

Herbruikbare bekers: geniet van muziek én van onze planeet

04.03.2024

Sinds juni 2023 gebruiken we in onze zalen alleen nog herbruikbare bekers. Waarom? Om samen met jou een verschil te maken voor het milieu!

Elke dag belanden er miljoenen plastic bekers op de vuilnisbelt. Dat is niet alleen zonde van de grondstoffen, maar het zorgt ook voor vervuiling van onze planeet. Plastic bekers breken af in kleine stukjes die in de oceaan terechtkomen, waar ze schadelijk zijn voor dieren en planten.

Herbruikbare bekers zijn daarom een duurzamer alternatief. Ze gaan lang mee en kunnen keer op keer opnieuw worden gebruikt. Dat scheelt een enorme berg plastic afval!

Door samen te kiezen voor herbruikbare bekers, dragen we allemaal bij aan een schonere planeet. Dus geniet van je concert of theatervoorstelling en van je drankje, en werk met ons mee aan een duurzamere toekomst! Belangrijk daarbij is dat je je beker in de daartoe bestemde vuilnisbak dropt of terugbrengt naar de bar.

Benieuwd naar de duurzame initiatieven die be•at, uitbater van vier arena's en drie theaters, neemt? Neem een kijken op onze be•at website.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief