De leukste attracties en partners van Trixxo Arena op Park H

05.05.2023

Trixxo Arena vind je op het belevingspark Park H in Hasselt. Daar bevindt de arena zich in zeer goed gezelschap met onder meer Plopsa Indoor Hasselt, de internationaal geroemde discotheek Versuz en uiteraard ook het Trixxo Theater.

The Park Playground laat je kennismaken met een verbluffende virtual reality wereld. Werk samen met familie, vrienden of collega’s of neem het tegen elkaar op in een levensechte virtuele realiteit.

Meer info The Park Playground.

Bij Jumpsquare - het grootste trampolinepark in België - is jumpen leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Fysieke uitdaging en heel veel plezier verzekerd!

Meer info Jumpsquare.

Plopsa Indoor Hasselt combineert de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Hier beleven de allerkleinsten hun eerste grote avonturen op de 25 magische attracties.

Meer info Plopsa Indoor Hasselt.

Versuz is de grootste dancing in België en bevindt zich eveneens op Park H. De club behoort tot 'The World's 100 Best Clubs 2022' en viel in het verleden ook al meerdere keren in de prijzen.

Meer info Versuz.

Area V is het kleine broertje van Versuz. Deze ‘Black Box’ kan naar wens worden ingericht. Flexibiliteit inzake setting, inkleding en sfeerschepping is de grote troef van Area V.

Meer info Area V.

Trixxo Theater is het kleine broertje van Trixxo Arena. Het theater ontvangt elk jaar tientallen theaterproducties, concerten en spektakels.

Meer info Trixxo Theater.

Meer informatie vind je ook op www.parkh.be.

Retour à l'aperçu

Abonnez-vous à notre newsletter