Willy Sommers

Nieuwjaarsconcert

zo 05.01.2025

In 2020 lanceerde Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. In 2025 zet hij die traditie graag verder.

Willy Sommers is vandaag de dag een ware legende in de Vlaamse showbizz. Met een indrukwekkende carrière van meer dan 50 jaar heeft hij niet alleen de harten van zijn fans veroverd met tijdloze hits zoals "Zeven anjers, zeven rozen", "Laat De Zon in je hart" en "Als een leeuw in een kooi", maar heeft hij zich ook onderscheiden als een charismatische presentator en een geboren entertainer.

In 2020 lanceerde Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. Na talrijke succesvolle edities, heeft hij beslist deze traditie ook in 2025 verder te zetten en organiseert hij volgend jaar op zondag 5 januari een onvergetelijk nieuwjaarsconcert in Capitole Gent.

Met een uitgebreid repertoire waarbij zowel jong als oud kunnen meezingen en zijn onweerstaanbare charisma, beloven het alvast twee onvergetelijke shows te worden!

zo 05.01.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGracia Live

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

zo 05.01.2025 15:00
251,64
Capitole Gent

The be•at Brunch Experience

Geniet van een zorgeloze zondag met je be•at Brunch Experience!

(dit is de prijs per persoon)

The be•at Brunch Experience
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief