Will Tura Nodigt Uit

Het Ultieme Concert

Vanaf do 28.12.2023

'Will Tura nodigt uit, het ultieme concert in het Sportpaleis wordt een groots muzikaal huldebetoon.

Extra concert toegevoegd aan unieke avond ‘Will Tura nodigt uit’

In minder dan één uur waren vorige week alle tickets voor “Will Tura nodigt uit - Het ultieme concert” de deur uit. Hartverwarmend was het - niet in het minst voor Will Tura zelf - hoe Vlaanderen storm liep voor dit unieke concert. Hij was daarnaast niet alleen verrast maar bovenal ook overweldigd door het massaal inschrijven op de inderhaast aangeboden wachtlijst. Will’s relatie met zijn fans is altijd heel persoonlijk en respectvol geweest. Hij vindt het in dat kader eigenlijk niet kunnen om al die fans die zich op de wachtlijst inschreven, in de kou te laten staan. Samen met alle uitgenodigde artiesten werd besloten om een extra concert aan te bieden, op donderdag 28 december 2023.

Will Tura nodigt meer dan twintig topartiesten uit, die in zijn aanwezigheid allen een lied uit zijn ruime repertoire zullen brengen. Met videobeelden uit Wills rijke verleden wordt dit unieke concert een wandeling door het rijke werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied. 

Op 28 én 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20 Vlaamse topartiesten. Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Joost Zweegers, Luc Steeno, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels, Peter Vanlaet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren. Het ziet ernaar uit dat ook op het extra concert (zo goed als) alle gastartiesten zullen present tekenen. Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer 1 hits in Vlaanderen) om op die manier, in het bijzijn van de Meester, de songs uit zijn hele repertoire te presenteren.

Update 04.10.23


Stormloop op tickets huldeconcert Will Tura in het Sportpaleis.

2023-09-20


'Will Tura nodigt uit, het ultieme concert' op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis wordt een groots muzikaal huldebetoon. Meer dan twintig topartiesten zullen in aanwezigheid van Will Tura een lied uit zijn ruime repertoire brengen. Met ook gebruik van videobeelden uit Wills rijke verleden wordt het een concertwandeling door het hele werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied.
 
Na zestig jaar in de schijnwerpers kondigde Will Tura afgelopen maart zijn afscheid aan. Met de release van een laatste single en een ultiem verzamelalbum ‘Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)’ zette hij een punt achter zijn rijkgevulde carrière.  

Ultieme concert in het Sportpaleis

Op 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20 Vlaamse topartiesten. Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Joost Zweegers, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels, Peter Van Laet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren.  Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer 1 hits in Vlaanderen) om op die manier, in het bijzijn van de Meester, een wandeling door zijn hele repertoire te presenteren.

Steve Willaert, sinds mensenheugenis de muzikale vertrouwenspartner van Will Tura, stelt voor de gelegenheid een top begeleidingsband samen, die ook nog eens bijkomend wordt ondersteund door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koor Fine Fleur.  

Will Tura experimenteerde tijdens zijn carrière met alle soorten muziekgenres. Hij wisselde kleinkunst, chanson, pop, jazz, country en zelfs rap moeiteloos af. Dus ook op muzikaal vlak belooft het een diverse avond te worden in het Sportpaleis, precies 20 (!) jaar nadat Will Tura er een avondvullend concert gaf. Dat wordt een blij weerzien!

‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis. 

Vanaf do 28.12.2023Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPSE Belgium

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

do 28.12.2023 20:30
283,22
Sportpaleis Antwerpen

The be•at VIP Experience (Culinaire Gerechten met Champagne)

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, een glas champagne, een verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience (Culinaire Gerechten met Champagne)
Kopen
vr 29.12.2023 20:30
283,22
Sportpaleis Antwerpen

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, een glas champagne, een verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Wachtlijst
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen?
Contacteer ons zodat wij jullie als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief