Two Steps From Hell

Europe Tour 2023

Na een uitverkocht Paleis 12 afgelopen zomer keert Two Steps From Hell Live terug naar België. De meesters van de 'epic music', Thomas Bergersen en Nick Phoenix, brengen hun fantastische liveshow met orkest en koor op woensdag 4 oktober naar het Brusselse Vorst Nationaal.

’s Werelds bekendste producers en componisten van 'epic music', namelijk Thomas Bergersen en Nick Phoenix, breken wat het aantal streams en volgers betreft alle records met hun productiemaatschappij Two Steps From Hell. Met meer dan 4 miljard views op YouTube, en miljarden plays op Spotify en andere streamingplatformen en vier platina albums is Two Steps From Hell één van de meest succesvolle muziekbedrijven aller tijden. 

Two Steps From Hell Live steekt orkestrale muziek in een jong, spannend en vernieuwend jasje. Een brede waaier aan verschillende muzikale thema’s zorgen voor een opzwepende en spectaculaire liveshow: van Keltische invloeden, over rock en metal tot filmische melodieën die je eigen fantasie aanwakkeren. Naast hun unieke live band, orkest en koor staan ook de makers mee op het podium. Je vindt de componisten achter de piano, op viool of vol energie aan de percussie!

Telkens wanneer machtige emoties, opgebouwde spanning en adembenemende intensiteit in de lucht hangen, zijn de composities van Two Steps From Hell Live niet ver weg. Songs als 'Protectors of the Earth', 'Heart of Courage', 'Victory' en 'Archangel' doen de harten van miljoenen fans sneller slaan als perfecte aanvulling bij de (film)beelden waarvoor ze gebruikt worden. Filmtrailers voor kaskrakers als 'Avengers: Endgame', 'Aquaman' of 'Jurassic World', de openingsceremonie van de Olympische Spelen en reclamecampagnes van tal van grote ondernemingen vertrouwden op Two Steps From Hell als kapstok voor hun succes.

Het unieke geluid van Two Steps From Hell Live staat borg voor een weergaloze ervaring voor alle zintuigen - een meeslepende reis door de wereld van 'epic music', fantasie, muzikale mystiek en drama. Kippenvel gegarandeerd!

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief