The Simon & Garfunkel Story

ma 07.04.2025

De onvergetelijke muziek van Simon & Garfunkel komt tot leven in Stadsschouwburg Antwerpen. Deze bekroonde theaterproductie neemt je mee op reis door de carrière van dit legendarische duo.

Na uitverkochte concerten in het Londense West End, een wereldwijde tournee en staande ovaties bij elke voorstelling, komt The Simon & Garfunkel Story voor het eerst naar Antwerpen. Dit is de grootste en meest succesvolle theaterproductie van het moment, die het leven en de carrière van folk/rocksensatie Simon and Garfunkel viert. Deze internationale sensatie moet je gezien hebben.

Dankzij een cast van getalenteerde West End acteur-muzikanten, voert elk optreden het publiek terug naar de groovy tijden van de jaren zestig. Het vertelt het verhaal van zowel Paul Simon als Art Garfunkel startend vanaf hun bescheiden begin als het rock-'n-rollduo 'Tom and Jerry'. Via hun enorme succes en dramatische splitsing eindigt het met een verbluffende imitatie van hun hernieuwde samenwerking voor het weergaloze concert van Central Park in 1981.

Met behulp van een enorm projectiescherm toont de show foto's en filmbeelden uit de jaren 60, terwijl een volledige live band al hun succesnummers ten gehore brengt. Zing mee met Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Sound of Silence en nog zoveel meer hits!

ma 07.04.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorMB Presents

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief