The Blaze

Jungle Arena Tour

The Blaze komt naar Vorst Nationaal met hun Jungle Arena Tour. Het Franse electro-duo laat het publiek zweven op de ritmes van hun muziek en de fascinerende visuals.

Support Act: Canblaster

Opgelet! Kom je met de auto hou er dan rekening mee dat parking Audi niet beschikbaar is. Plan hier je verplaatsing.

Het intrigerende filmische electro-duo The Blaze kondigt vandaag de data van hun Jungle Arena Tour aan. Met een splinternieuw album, dat ontworpen is om live naar de podia te brengen, komen de neven Alric op dinsdag 9 april naar Vorst Nationaal waar ze hun publiek zullen laten zweven op de ritmes van hun muziek en de fascinerende visuals.

Sinds de release van 'Virile' (2016) en 'Territory' (2017) hebben Jonathan en Guillaume Alric, beiden producer, maar tevens ook regisseurs, het publiek verbaasd met de poëzie en esthetiek van hun werk, dat hun reeks hypnotiserende beats tot in de perfectie overstijgt. Ze zijn verantwoordelijk voor de productie van al hun video's waarbij geluid en beeld onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Het duo onderscheidt zich door hun verfijnde, synthetische en lineaire producties, gedragen door stemmen die zo karakteristiek zijn dat ze uit het diepst van hun ziel lijken te komen. The Blaze wist al snel zowel het publiek als de critici voor zich te winnen en sleepte een groot aantal prijzen en onderscheidingen in de wacht (waaronder een Grand Prix bij de Cannes Lions en de prijs voor het beste elektronische album voor hun eerste debuutplaat 'Dancehall') en speelde op de meest prestigieuze festivals ter wereld (Coachella, Primavera Sound, Pukkelpop en Pitchfork Paris).

Met hun tweede album 'Jungle' zijn Jonathan en Guillaume terug met een schat aan ervaring uit de landen die ze op tournee hebben bezocht. Het duo is er klaar voor en raakt ons opnieuw met hun elektronische muziek, onlosmakelijk verbonden met hun videoclips die doordrenkt zijn van stedelijke jungles.

Op 9 april brengt The Blaze een totaal zintuiglijk spektakel dat je absoluut niet mag missen!

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief