Tate McRae

THINK LATER TOUR

De Canadese zangeres, songwriter en danseres Tate McRae is dé popartiest om in de gaten te houden. Kom haar zien in de Lotto Arena.

Support Act: charlieonnafriday

De Canadese zangeres, songwriter en danseres Tate McRae is dé popartiest om in de gaten te houden. Haar show in Trix in 2022 was in een mum van tijd uitverkocht en ontving schitterende reviews. Met haar wereldwijde hit "greedy" - #1 in de Spotify Global lijst - is ze klaar om de arena’s te veroveren. Op dinsdag 30 april staat ze in de Lotto Arena in Antwerpen. Daarbij wordt ze vergezeld door charlieonnafriday als support act. 

Tate McRae is klaar voor de top. Na een virale doorbraak met “you broke me first” in 2020 volgde de ene hit na de andere. Ook "she's all i wanna be" in 2022 en meer recent "greedy" scoren goed op de popradio’s, streaming platforms en social media. In 2020 was McRae de jongste muzikant op de Forbes 30 Under 30-lijst. In datzelfde jaar werd ze ook genomineerd voor de MTV Video Music Award voor de categorie Best New Artist. Haar alternatieve popsongs met diepe emoties in de teksten bekoren fans wereldwijd. Tate McRae's tweede album 'THINK LATER', dat uitkomt op 8 december, belooft opnieuw een groot succes te worden.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief