Stevie Nicks

Opgelet!

Het concert van Stevie Nicks werd geannuleerd. Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Stevie Nicks is de legendarische frontvrouw van Fleetwood Mac, maar heeft ook een heel indrukwekkende solocarrière uitgebouwd. Deze zomer komt het rockicoon eindelijk terug naar het Sportpaleis.

Er zijn weinig singer-songwriters die decennia na de start van hun carrière nog steeds met dezelfde energie op het podium staan als toen ze ooit begonnen. Fleetwood Mac frontvrouw Stevie Nicks is een van de noemenswaardige uitzonderingen. Dat bewijst ze nog maar eens tijdens een exclusieve Europese tournee die ook halt houdt in België. Op dinsdag 16 juli komt het icoon naar Sportpaleis Antwerpen. 

Stevie Nicks is het soort artiest die nog nauwelijks introductie nodig heeft. Ze verwierf het supersterstatuut als frontvrouw van Fleetwood Mac, een van ’s werelds meest iconische, tijdloze en succesvolle bands ooit. Maar ook als soloartiest liet Stevie Nicks zich opmerken, met hits zoals 'Edge of Seventeen' en 'Stop Draggin' My Heart Around'. Door muziekmagazine Rolling Stone werd ze uitgeroepen tot een van de ‘100 Greatest Singers & Songwriters of All Time’.

Dat ze op 75-jarige leeftijd het touren nog niet verleerd is, bewijst ze tijdens haar Europese tournee in juli 2024, met een stop in het Sportpaleis. Een niet te missen concert van een legendarisch lid van de Rock & Roll Hall of Fame!

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief