Uitgesteld

Steven Mahieu

Stabiel

za 18.05.2024

De comedyshows van Steven Mahieu zijn, zoals hij het zelf zegt, ‘mahieustueus’. Maar zijn woord tegen dat van jou. Kom het dus zeker zelf checken tijdens zijn nieuwe show ‘Stabiel’.

De show van Steven Mahieu wordt uitgesteld naar een latere, nog te bepalen datum.
Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Ik kom even met minder goed nieuws. Na 15 jaar comedy en vlak voor een nieuwe tournee voel ik dat mijn mentale power op is. Ik zie al een tijdje de oranje lichtjes knipperen van mijn dashboard en heb ze genegeerd omwille van mijn dadendrang. Onbewust heb ik mezelf een te grote druk opgelegd om “klaar" te zijn voor mijn 5de tour. Nu is het tijd om even onder mijn "motorkap" te laten kijken naar wat er precies moet gebeuren, voordat ik op de muur knal én de motorkap helemaal niet meer open kan. Ik kies even voor mezelf als persoon, voor mijn gezin en voor mentale rust.  

Mijn nieuwe tournee die dit weekend ging beginnen, zet ik on hold tot zomer 2024. Geef me graag even de nodige tijd. Ik kom terug van zodra “moeten" terug “willen" is, en  “presteren" weer “spelen" is. De shows worden verplaatst, maar die puzzel leggen we later. Reeds aangekochte tickets blijven wel geldig. In overleg met mijn omgeving en de organisatoren, hoop ik voorjaar 2024 te kunnen communiceren over mijn latere plannen. Ik hoop jullie dan terug op mijn shows te ontmoeten.  

Soms kan de titel van een show redelijk gênant zijn, dus tot in "Stabielere" tijden :-)

Tot later,

Steven

Update 14.11.2023


‘STABIEL.’ is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu. Met zijn debuutshow ‘MAHIEUSTUEUS’ won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie.

Daarna volgden ‘Maniak’, ‘Zonder Filter’ en ‘Full Contact Tour’. Die werden altijd met vier sterren onthaald in de pers.

Steven acteert ook hoe langer hoe meer. Als acteur is hij vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks Chantal. Daarnaast kon je hem ook al zien in Nonkels, Doe Zo Voort en Onder Vuur.

za 18.05.2024Timing volgt

Tickets

    za 18.05.2024 20:00Uitgesteld

    Capitole Gent

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorComedyshows.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief