Soundos

Witte Ruis

Vanaf vr 23.05.2025

In haar nieuwe theatervoorstelling 'Witte Ruis' belicht Soundos de obstakels die ze overwon. Ze leerde zich te bevrijden van alle ruis en omarmt nu haar zelfvertrouwen en egoïsme.

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk op kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.

Soundos ervaart zelf hele andere soorten "witte ruis”. En die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.”

Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos in 2024: 'Witte Ruis'.

Vanaf vr 23.05.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Comedy

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief