Snow Patrol

zo 09.02.2025

Snow Patrol, de populaire Noord-Ierse band met hits als 'Chasing Cars' en 'You're All I Have', viert hun 30-jarig jubileum met een nieuw album en een tournee die ook in Vorst Nationaal stopt!

Snow Patrol, ongetwijfeld een van de populairste bands ter wereld, komt terug! De Noord-Ierse band is headliner op Rock Werchter op vrijdag 5 juli, maar dat is lang niet alles... Ze brachten ook een prachtige nieuwe single uit, getiteld 'The Beginning', die de release van een nieuw album aankondigt. Daarenboven onthulden ze ook hun nieuwe tournee in 2025, en... Brussel is erbij! Snow Patrol brengt op 9 februari een bezoekje aan hun Belgische fans in Vorst Nationaal, voor een nu al legendarisch concert. Niet te missen!

In 1994 opgericht onder de naam Shrug, viert het huidige trio van Gary Lightbody, Johnny McDaid en Nathan Connolly dit jaar met veel plezier hun 30-jarig jubileum. Trouw gebleven aan hun mix van doordringende en poëtische gitaren, ondersteund door Gary's ontroerende stem en een muzikale feeling die centraal staat, blijft hun dynamiek intact. In 2006 veroverde de band de wereld met hun vierde album 'Eyes Open', dat hits als 'You're All I Have', 'Hands Open', 'Shut Your Eyes' en 'Chasing Cars' aaneenreeg. Het album bereikte in de UK alleen al zeven keer platina, maar de hele wereld raakte in de ban van de krachtige en betoverende songs van deze atypische groep. Sindsdien hebben ze nooit de top van de hitlijsten noch de harten van hun miljoenen fans verlaten.

Nu, na een afwezigheid van zes jaar sinds de release van 'Wildness', is Snow Patrol helemaal terug met 'The Forest Is The Path', hun achtste album met daarop de briljante single 'The Beginning'. 12 nummers werden er geschreven door Gary en zijn twee bandleden, en geproduceerd door Fraser T. Smith (Adele/Dave/Stormzy) in samenwerking met Will Reynolds, Roy Kerr en Troy Van Leeuwen (QOTSA). Vol nieuwe energie is de band vastbesloten om met hun werk de wereld rond te trekken en opnieuw voor hun fans te staan. Snow Patrol is intussen een vaste waarde op de grootste festivals en in onze zalen (Rock Werchter, Pukkelpop, Vorst Nationaal, enz.) en staat 9 februari 2025 op het podium van Vorst Nationaal!

zo 09.02.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

zo 09.02.2025 20:00
270,62
Vorst Nationaal

The be•at VIP Experience (Tribune)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(dit is de prijs per persoon)

The be•at VIP Experience (Tribune)
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief