Riverdance

Vanaf di 29.10.2024

De opwindende danssensatie Riverdance is terug met een gloednieuwe tournee! Ervaar de magie van de originele show, gecombineerd met frisse energie en nieuwe talenten.

Riverdance, het originele podiumfenomeen, blijft universeel furore maken vanwege de Grammy Award-winnende muziek met daarbij de zinderende energie en passie van Ierse en internationale dansen.

De betoverende soundtrack van Riverdance werd heropgenomen door componist Bill Whelan, terwijl producer Moya Doherty en regisseur John McColgan de baanbrekende show volledig opnieuw vormgaven met innovatieve en spectaculaire licht-, video-, podium- en kostuumontwerpen.

Riverdance introduceert een nieuwe generatie uitzonderlijk getalenteerde dansers en muzikanten, wereldwijd geprezen als de beste professionals binnen hun kunstvorm. Toeschouwers van alle leeftijden genieten van de pittigheid, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance en de buitengewone kracht en gratie van de artiesten.

Riverdance begon aan zijn parcours als intervalact op het Eurovisiesongfestival, voor televisie geproduceerd door Moya Doherty. Dit opwindende en vernieuwende dansstuk van zeven minuten werd vervolgens omgevormd tot een avondvullende show door producer Moya Doherty, componist Bill Whelan en regisseur John McColgan. Door de versmelting van Ierse en internationale muziek en dans brak de show alle kassarecords tijdens de wereldpremière in Dublin en toen ze naar Londen en New York City verhuisde, waren de reacties ongeëvenaard. Na bijna drie decennia lang te entertainen over de hele wereld, blijft Riverdance theaters vullen in heel Europa, Noord-Amerika, Oceanië, Azië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika.

Vanaf di 29.10.2024Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorMB Presents

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

vr 01.11.2024 20:00
314,39
Lotto Arena

The be•at VIP Experience (CAT GOLD)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(prijs per persoon)

The be•at VIP Experience (CAT GOLD)
Kopen
vr 01.11.2024 20:00
304,12
Lotto Arena

The be•at VIP Experience (CAT 1)

Geniet van een zorgeloze avond met je be•at VIP Experience!

(prijs per persoon)

The be•at VIP Experience (CAT 1)
Kopen
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief