Regi

The Return

Het was een fantastisch terugzien van Linda op 'Regi - The Return' in het Sportpaleis. Volgend jaar wordt het feestje verdergezet tijdens 'Regi vs. Milk Inc' op 8, 9 en 10 november. Koop nu tickets voor Regi in het Sportpaleis.


Stomverbaasd! Zo keek Team Regi naar het verloop van de ticketverkoop voor het ‘Regi – The Return’-concert van zaterdag 14 oktober 2023. Anderhalve week na zijn succesvolle ‘Zwaartekracht’-concert zijn er nauwelijks nog tickets te bekomen. Een tweede concert is de logica zelve, een artiest wil immers al zijn fans kunnen bereiken.

Agendaprobleem Sportpaleis

Ook de planningsafdeling van het Sportpaleis keek met grote ogen naar de ticketverkoop. Immers is er omwille van andere concerten en engagementen onvoldoende ruimte in de agenda om aan het eerste aangekondigde concert een tweede te koppelen.

Door de overweldigende ticketverkoop voor Regi – The Return wordt het concert van zaterdag 14 oktober verplaatst naar zaterdag 28 oktober. Er komt ook een extra concert op vrijdag 27 oktober .

Houders van een ticket voor 14 oktober worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets voor het extra concert van vrijdag 27 oktober zijn nu verkrijgbaar. Voor het concert op zaterdag 28 oktober zijn de laatste tickets in verkoop. Team Regi heeft nu een jaar de tijd om opnieuw een topshow te produceren. 

Update 02.11.2022

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief