Powerwolf

Wolfsnächte Tour 2024

zo 06.10.2024

In de zomer van 2023 speelden ze de South Stage van Graspop plat, in het najaar van 2024 keert Powerwolf terug naar de Lotto Arena. En ze brengen speciale gasten, vuur en luide gitaren mee!

Very Special Guest: Hammerfall
Support Act:
Wind Rose

De zegetocht van Powerwolf, de atypische powermetal wolvenroedel uit Duitsland, gaat verder! Na een zinderende show op de South Stage van Graspop Metal Meeting in 2022 stellen ze hun nieuwe album ‘Interludium’ voor in de Lotto Arena in Antwerpen op zondag 6 oktober.

Het belooft een nog grotere en indrukwekkendere show te worden dan toen ze er voor het eerst speelden in de winter van 2022. Op de Wolfsnächte Tour 2024 nemen ze de Zweedse powermetaliconen Hammerfall als very special guest mee en de Italiaanse “dwarves of Heavy Metal” Wind Rose als support. 

Powerwolf predikt sinds hun ontstaan in 2003 dat Heavy Metal zoveel meer is dan louter muziek. Van iedere show maken ze een ware Heavy Metal hoogmis. Dat belooft voor de volgende Wolfsnächte Tour. Zanger Attila Dorn en zijn priester des duivels, toetsenist Falk Maria Schlegel, brengen graag metershoge vuurkolommen, indrukwekkende pyro- en lichteffecten en een gigantisch LED-scherm mee. Alles om het heroïsch strijdgevoel bij het publiek aan te wakkeren tijdens de epische live-ervaring en meezingers “Demons Are A Girl’s Best Friend”, “We Drink Your Blood” en “Army of the Night”.

Met het Zweedse Hammerfall als very special guest en het Italiaanse Wind Rose als support, is het motto voor de avond in Antwerpen alvast “Amen & Attack”!

zo 06.10.2024
  • Deuren open17:30
Bekijk alle timings

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

zo 06.10.2024 17:30

Lotto Arena
  • Deuren open17:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief