Papa Roach

Rise Of The Roach Tour

ma 03.02.2025

Papa Roach komt naar Vorst Nationaal! De hardrockband, met 10 studioalbums, 12 nummer 1-hits en 2 Grammy-nominaties op hun naam, viert er de 25ste verjaardag van hun doorbraakalbum ‘Infest’.

"Cut my life into pieces. This is my last resort." Deze legendarische lyrics kan je binnenkort live komen meeschreeuwen, want Papa Roach komt naar België! Op maandag 3 februari breekt de Amerikaanse rockband het podium van Vorst Nationaal in Brussel helemaal af. 

Papa Roach werd in de jaren 90 in high school opgericht door zanger Jacoby Shaddix. De bandnaam is een samenstelling van de bijnamen van de zanger zijn grootvaders, die ook muzikanten waren. Sinds hun high school days heeft de band onder andere al tien studioalbums uitgebracht, twaalf nummer 1-hits gescoord en twee Grammy-nominaties op zak. Papa Roach was én blijft ook vandaag nog de leider in alternatieve hardrockmuziek.

Hun tweede album 'Infest', dat hun grote doorbraak betekende, mag volgend jaar 25 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren trekt de band in 2025 op tour met een grootse productie. De show wordt een reis door de hele Papa Roach catalogus en zal hun album 'Infest', met het iconische nummer 'Last Resort', extra in de kijker zetten. Smeer je stembanden al maar in en kom op 3 februari meevieren in Vorst Nationaal!

ma 03.02.2025
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

ma 03.02.2025 18:30

Vorst Nationaal
  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief