Night of the Proms 2023

We verwachten extra (verkeers)drukte omdat er gelijktijdig een evenement plaatsvindt in de Lotto Arena. Kom je met de wagen? Vermijd onnodige parkeerstress, gebruik een P&R en leg de laatste kilometers af met het openbaar vervoer.

Update 22.11.2023

-----

Line-up Night of the Proms is compleet

Night of the Proms pakt uit met een verrassing van formaat. Aan de line-up van dit jaar wordt de Belgische singer-songwriter Berre toegevoegd. Zoals elk jaar geeft Night of the Proms het podium aan een nieuwe jonge artiest. Hij deelt de affiche met Clouseau, Anastacia, James Morrison en de Amerikaanse superband Toto. Ook de klassieke artiest van dit jaar is bekend: de Amerikaanse cellist Nathan Chan vervoegt de line-up.

Update 19.09.2023

-----

Extra show wegens grote vraag naar tickets

De bekendmaking van Toto, Clouseau, Anastacia en James Morrison - de eerste artiestennamen voor Night of the Proms 2023 - zorgde voor een stormloop op tickets. Voor vrijdag 24 november zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar, maar voor de show op zaterdag

25 november is dat nog slechts een handvol. De organisatie kondigde daarom een extra show aan op zondagmiddag 26 november om 15 uur.

“Het doet ons enorm plezier dat het publiek zo massaal positief reageert op de eerste namen van de line-up voor Antwerpen. Ons doel was en is tenslotte nog altijd om mensen ten volle te laten genieten van de mix van klassieke muziek en populaire artiesten. Dat we nu een derde show kunnen aankondigen danken we aan onze stevige fanbasis die we door de jaren heen hebben opgebouwd.” aldus Jan Vereecke, namens Night of the Proms.

De line-up van de 37ste editie van Night of the Proms is een knipoog naar eerdere edities, maar verwelkomt ook een straffe nieuwkomer. Onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche zullen de artiesten begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra en koor Fine Fleur.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief