Melanie Martinez

PORTALS Tour

BELANGRIJK! Het concert vanavond - zondag 19 november 2023 - van Melanie Martinez in Vorst Nationaal wordt geannuleerd. Ticketkopers ontvangen via e-mail meer informatie. Raadpleeg het helpcenter voor updates.

Melanie Martinez: "I am under the care of a doctor but do not think I can put on the show you deserve tonight and wanted to tell you as soon as possible. I love you so much and I am really sorry this is happening.”


Support act: UPSAHL

Jongeren onder 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene (18+) die in het bezit is van een geldig concertticket. Jongeren onder 16 jaar moeten in het bezit zijn van een ouderlijke toestemming.

Met haar grenzeloze fantasie en verbluffende creativiteit is Melanie Martinez ongetwijfeld een van de meest impressionante artiesten van de popmuziek. Dit najaar deelt de jonge Amerikaanse haar excentrieke universum en stelt ze haar derde album voor op het podium tijdens haar PORTALS Tour. Tot grote vreugde van haar talloze fans zit er tijdens haar aankomende Europese tournee ook een halte in België bij. Mis Melanie Martinez niet op zondag 19 november in Vorst Nationaal!

Sinds haar debuut verlegt Melanie Martinez voortdurend de grenzen met haar vernieuwende muziek en gewaagde visuals, en biedt ze nieuwe ervaringen waar haar fans van smullen. Haar eerste twee albums ('Cry Baby' in 2015 en 'K-12' in 2019) vertellen over de avonturen van Cry Baby, haar alter ego, vanaf haar kindertijd tot de adolescentie. Met teksten vol metaforen, deels geïnspireerd door haar persoonlijke ervaringen, gaan de nummers van Melanie Martinez niet zelden over de moeilijkheid om je plaats te vinden. Voor de release van het album 'K-12' gaat ze nog een stapje verder en gebruikt ze haar nummers als soundtrack voor een betoverende muziekfilm, die ze zelf schrijft, regisseert en uitvoert. Na een afwezigheid van drie jaar onthult het album 'PORTALS' de rest van Cry Baby's verhaal. Te beginnen met haar dood en vervolgens haar wedergeboorte. Het album schudt de muziekwereld door elkaar en bereikt meteen de tweede plaats in de Amerikaanse hitlijsten, terwijl singles “VOID” en “DEATH” binnenkomen in de Billboard Hot 100. Ook live bewijst Melanie Martinez dat ze een onnavolgbare en markante artiest is, zoals blijkt uit de beelden van haar huidige shows met volle zalen in Noord-Amerika. Ze treedt uitsluitend op in de gedaante van haar bovennatuurlijke alter ego en biedt ons een ware duik in een fantasmagorische wereld. Een ervaring om naar uit te kijken en volop van te genieten op 19 november in Vorst Nationaal.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief