Lords Of The Sound

Electro Symphony

Vanaf vr 06.06.2025

Een unieke fusie van klassieke en elektronische muziek. Ervaar iconische composities gecombineerd met moderne hits. 50 muzikanten, DJ's, solisten, koor en rockband creëren een onvergetelijke show.

Een nieuw uniek project van het legendarische symfonieorkest Lords of the Sound!

Electro Symphony combineert klassieke muziekinstrumenten met elektronische ritmes en iconische composities. De muzikanten hebben het beste uit twee werelden gekozen en zo iets heel bijzonders gecreëerd - een symbiose van klassieke en elektronische muziek.

Het showprogramma van Electro Symphony bevat hits van Fatboy Slim, The Prodigy, Benny Benassi, Depeche Mode, David Guetta, Daft Punk en meer.

Vanaf het podium hoor je ook moderne nummers van The Weeknd, The Black Eyed Peas, Stromae, Twenty One Pilots, Bob Sinclar. Deze nummers verenigen generaties muziekliefhebbers uit de laatste decennia, zodat ze deel gaan uitmaken van een opzwepende show en elke muziekliefhebber aan het dansen krijgen.

Dankzij het talent en de ervaring van de artiesten, die al 10 jaar lang het publiek boeien met hun originele concerten, zullen de gasten van de show een unieke muzikale reis beleven.

Met 50 getalenteerde muzikanten, 5 solisten, een gepassioneerde DJ, een koor, een rockband en de populairste nummers creëren ze een onvergetelijk feest. Electro Symphony biedt het genot van geluid van hoge kwaliteit, moderne podiumeffecten en spannende lichtshows gecombineerd met energieke hits van de laatste decennia.

Kom meer te weten over de unieke fusie van klassiek en elektronisch geluid. Kom, dans, ontsteek je emoties. Beleef Electro Symphony met Lords of the Sound!

Vanaf vr 06.06.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorSova Production

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief