Kim Wilde

European Tour 2024

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn lekker wild, maar tegelijk ook gevoelig. Kortom, ze maakt nummers dat je gewoon wil meebrullen tijdens haar concert in Stadsschouwburg Antwerpen!

Kim Wilde heeft een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende.

Haar meest recente wapenfeit is de Europese tour ‘Here Come The Aliens’ van 2019 tot 2022, ter ere van het gelijknamige album dat ze een jaar eerder uitbracht. Ook de Belgische Kim Wilde-fans lagen tijdens die tournee aan haar voeten en bevestigden met hun uitzinnige ovaties dat het popicoon uit the ‘good old eighties’ nog lang niet is uitgezongen.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer new wave-vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never Trust A Stranger’, ‘Cambodia’, ‘You Keep Me Hangin’ On’, ‘You Came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong.

Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste ‘Here Come The Aliens’-album zullen de revue passeren.

De nummers ‘Pop Don’t Stop’, ‘Kandy Krush’ and ‘Birthday’ werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21ste eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief