Karol G

Mañana Será Bonito Tour

Mañana Será Bonito, zo heet de tournee waarmee Karol G in 2024 de wereld rondtrekt. En de toekomst ziet er inderdaad mooi uit, want de leading lady van de reggaeton komt ook naar het Sportpaleis!

Karol G speelde het dak van het Sportpaleis. Wat een show. Bekijk de video en foto's van het concert.

Foto's (c) Chris Stessens
Video (c) Shary Verdonck


Bichota season is coming… want Karol G, de leading lady in Latin en Reggaeton kondigt haar langverwachte Europese tour aan, inclusief stop op Belgische bodem! Het belooft een hete zomer te worden, want op zaterdag 29 juni 2024 strijkt ze met haar ‘Mañana Será Bonito Tour’ neer in Sportpaleis Antwerpen!

Deze aankondiging is voor Karol G een mooi einde van een historisch jaar, waarin ze records brak en de wereld veroverde. De superster werd de eerste vrouwelijke artieste met een Spaanstalig album op #1 in de Billboard Top 200. Ze verkocht dit jaar ook meer dan 843.000 tickets, verspreid over slechts 18 shows! Naast het breken van streaming- en optredenrecords, domineerde ze ook op festivals en award shows. Ze gaf een legendarisch optreden op Lollapalooza en nam enkele felbegeerde awards mee naar huis op de Billboard Music Awards en VMA’s. Ook op de 24e Latin GRAMMY Awards in Sevilla sleepte ze de belangrijkste prijzen in de wacht, zoals ‘Album of the Year’, ‘Best Urban/Fusian Performance’ en ‘Best Urban Music Album’.

Dat Karol G nu ook neerstrijkt in Antwerpen met haar ‘Mañana Será Bonito Tour’, is een unieke kans voor Belgische fans van Latin en Reggaeton om een icoon in het genre aan het werk te zien! Mis hét feest van het jaar niet, op zaterdag 29 juni 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief