Karen Damen

One Woman Show

do 20.03.2025

Dat ze meer is dan ‘de rosse van K3’ bewijst Karen Damen met haar hilarische 'One Woman Show'! Aan de hand van grappige anekdotes en muzikale intermezzo’s neemt ze je mee op reis door haar leven.

Karen Damen is helemaal klaar om de Vlaamse theaters te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’! Met haar komische improvisatietalent en unieke flair voor het vertellen van verhalen, belooft het een onvergetelijke avond te worden waarbij je ongetwijfeld met een glimlach naar buiten zult gaan.

Karen Damen behoeft weinig woorden: flapuit, spraakwaterval, emotioneel, hart op de juiste plaats én vooral op de tong. Dat bewees ze in het verleden in tal van succesvolle televisieprogramma’s ('Perfect', 'Camping Karen & James', 'The Masked Singer', …).
‘De rosse van K3’ staat garant voor veel lach, maar af en toe ook een traan, en met haar nieuwe ‘One Woman Show’ waagt ze zich nu ook op het podium van de Vlaamse theaterzalen.

Gewapend met een stevige portie ongedwongen humor en één pianist, neemt Karen haar fans mee op een humoristische reis door haar leven, afgewisseld met muzikale intermezzo’s waarbij ze zorgt voor een komische noot in eigen spreektaal. Van grappige anekdotes uit haar privéleven tot ludieke gebeurtenissen gedurende haar carrière bij K3, tijdens haar show gaat Karen geen onderwerp uit de weg geeft ze het publiek een verrassende inkijk in haar leven.

Met haar charmerende mix van humor en muzikaliteit garandeert deze voorstelling een avond vol entertainment die je niet wilt missen. Voor zij die dachten dat ze alles al wisten over Karen Damen, wordt deze show een heuse eyeopener!

do 20.03.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGracia Live

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief