Kamal Kharmach

Eindejaarsconferentie 2024

Vanaf vr 03.01.2025

Kamal Kharmach is een vaste waarde in de comedywereld. Onder de titel 'Mag ik even?' fileert hij de gebeurtenissen van het jaar. Met maar liefst 1,3 miljoen kijkers is zijn laatste conference een hit!

Een nieuw jaar, dus het startschot voor de zesde eindejaarsconference van Kamal Kharmach. Met maar liefst 1,3 miljoen kijkers op tv vorig jaar, is Kamal dit jaar terug, met een tong, scherper dan het mes die de politici in elkaars rug steken.

En dat het hilarisch wordt is zeker, want het zijn verkiezingen. En als er iets is dat grappig is, dan zijn het wel wanhopige politici die zich in de zotste bochten wringen om toch maar hun postje te houden.

Dus als je zin hebt om te lachen met Obama die komt chillen in Antwerpen, met Acid die boetes probeert te betalen met een online collectebus, en Trump die... ja, Trump is gewoon Trump. Dan is deze eindejaarsconference je ticket naar een avond met buikkrampen.

Dus, verzamel je vrienden, je familie en zelfs die ene buur die altijd zichzelf uitnodigt en duik in de eindejaarsconference vanKamal Kharmach. Koop snel je tickets, want die zijn snel weg. Een beetje zoals dotaties bij de koninklijke familie.

Vanaf vr 03.01.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorKharkader GCV

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief