Joost

Joost Klein, Droom Groot

We verwachten extra (verkeers)drukte omdat er gelijktijdig een evenement plaatsvindt in het Sportpaleis. Kom je met de wagen? Vermijd onnodige parkeerstress, gebruik een P&R en leg de laatste kilometers af met het openbaar vervoer.

Update 22.11.2023

-----

Zaterdag 25 november speelt Joost in de Lotto Arena de grootste show van zijn carrière tot nu toe!

Joost Klein uit Friesland doet het allemaal: de artiest / regisseur / schrijver / marketeer / danser / editor en allround creatief genie wist zich op te werken tot een van de meest energieke liveacts van de Benelux. Bewapend met zijn MacBook, een cirkel aan vaste vrienden en een onbeperkte dosis creativiteit creëerde hij zijn eigen carrièrepad.

Liveshows van Joost zijn een ware sensatie, zijn discografie reikt van denderende gabber(pop) tot aanstekelijke poppunk en eigenlijk alles wat je kan bedenken. Nog voor de release van zijn nieuwe album 'Fryslân' creëerde hij in de festivalzomer van 2022 een ware Joostmania en liet hij de festivalweides van Pinkpop, Rock Werchter en Pukkelpop overdonderd achter.

Achter de energieke beats, komische woordspelingen en popcultuurreferenties schuilt altijd een bloedeerlijke Joost die open is over zijn mentale problemen, levenskeuzes en zijn verwerkingsproces. Het leverde hem een van de meest trouwe fanbases op die zijn songteksten inmiddels zo energiek meeschreeuwen dat ze niet alleen de geluidsbarrière, maar ook de taboes rond deze onderwerpen samen doorbreken.

Na een volledig uitverkochte clubtour in 2022 staat Joost nu aan de vooravond van de grootste show van zijn carrière in de Lotto Arena. Joost belooft een ongekend spektakel, want ook al is zijn achternaam Klein, zijn dromen zijn groots!

DRESSCODE: WHITE BLOUSE AND TIE

BUT FEEL FREE TO WEAR WHAT YOU WANT

Opgelet! Dit is een general admission evenement.
General admission betekent dat er geen genummerde zitplaatsen zijn. Kies je staan- of zitplaats volgens het ‘eerst komt, eerst maalt’ principe. Let wel: het aantal staanplaatsen op het middenplein is beperkt. Eens volzet, nodigen we je uit om een vrije zitplaats te nemen. We vragen je vriendelijk om geen zitplaatsen open te laten.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief