Hozier

Unreal Unearth Tour 2024

Opgelet!

Parking Audi is beschikbaar.

Take me to church? No, take me to Forest National! Hozier komt deze zomer namelijk terug naar België. Geniet live van grote hits als ‘Take Me To Church’, ‘Cherry Wine’ en het recente ‘Eat Your Young’.

Support act: ISE

'Unreal Unearth', zijn derde album dat zes maanden geleden verscheen, en zijn tour in 2023 hebben Hozier gekatapulteerd naar het selecte clubje van must-see artiesten van wie elk optreden een magisch en sierlijk moment is. Wie afgelopen december aanwezig was bij zijn uitverkochte concert in Vorst Nationaal herinnert het zich ongetwijfeld nog goed. Met meer dan een half miljoen verkochte tickets wereldwijd in 2023 breekt Hozier records in elke windstreek. En er is goed nieuws: de getalenteerde Ier heeft een nieuwe datum geprikt voor zijn vele Belgische fans, op zaterdag 22 juni in Vorst Nationaal. Een exclusief concert dat je niet mag missen!

Sinds zijn debuut heeft Andrew Hozier-Byrne, beter bekend als Hozier, ons weten te betoveren met een repertoire van hoge kwaliteit, dat wordt versterkt door zijn krachtige en fascinerende stem. Toen hij in september 2013 zijn eerste single, 'Take Me To Church', uitbracht, had hij geen idee dat het nummer zo'n hit zou worden en hem binnen de kortste keren naar het internationale sterrendom zou katapulteren. Het nummer blijft in het geheugen gegrift, zowel door de schoonheid van de tekst als door de kracht van zijn doordringende, ontroerende stem, die je vanaf de eerste noten kippenvel bezorgt.

Het decennium dat daarop volgde bracht niets dan lovende kritieken voor de Ierse singer-songwriter, zoals blijkt uit het multi-platina succes van zijn eerste twee albums. Een single die door de RIAA als Diamond werd gecertificeerd, nummer 1-albums aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, meerdere awards waaronder een nominatie voor de GRAMMY Awards en talloze uitverkochte concerten over de hele wereld...

Het talent van deze charismatische artiest is niemand ontgaan. Hozier is een uitzonderlijke songwriter en heeft een mooie reeks hits op zijn naam staan, gaande van folk en blues tot soul en pop, waaronder 'Cherry Wine', 'Someone New', 'Almost (Sweet Music)' en natuurlijk het zeer recente 'Eat Your Young'. Hozier speelt al deze nummers met veel plezier live in Vorst Nationaal op zaterdag 22 juni.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief