FIBA Women's Olympic Qualifying Tournament 2024

Supporter mee voor de Belgian Cats tijdens het komend Olympisch Kwalificatietornooi!

Op zondag 11 februari rijden heel wat trams in Antwerpen en omgeving anders dan normaal door ingrijpende werken in Berchem, Mortsel en Merksem.

Kom je op 11 februari met de tram naar het Sportpaleis? Hou dan rekening met de aangepaste bediening. Meer informatie vind je in het helpcenter.

-----

Europees kampioen België neemt het in Antwerpen op tegen wereldkampioen Verenigde Staten, Senegal en Nigeria.

Titanenduel

Op de eerste wedstrijddag staat meteen al die topper tegen de Verenigde Staten op het programma. “We kijken hier enorm naar uit,” zegt Technisch Directeur Sven Van Camp. “Dit kan een echte waardemeter zijn voor ons en zet al meteen de toon voor het hele tornooi. We verwachten zeker geen cadeaus van de Amerikanen, want ze komen naar Antwerpen om te winnen en de Spelen zo goed mogelijk voor te bereiden.”

Publieksrecord in de maak?

“Op zondag zullen dan we weten of we voor de tweede keer op rij naar de Olympische Spelen mogen gaan,” blikt spelverdeler Julie Vanloo vooruit. “We willen dit moment delen met zoveel mogelijk supporters en roepen dan ook op om ons op 11 februari massaal naar de overwinning te schreeuwen tegen Nigeria. Stiekem hopen we ook om dan het publieksrecord voor een dameswedstrijd in België te verbreken. In het damesvoetbal staat dat record op naam van Standard Luik met 9.027 toeschouwers. Dat record willen we op zondag breken, samen met het behalen van het Olympisch ticket uiteraard.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het FIBA Women's Olympic Qualifying Tournament 2024? Klik hier.

14 namen Belgian Cats bekend

De coaching staff van de Belgian Cats maakte 14 namen bekend voor het FIBA Women’s Olympic Qualifying Tournament in het Sportpaleis.

De coaching staff van de Belgian Cats maakte gisteren 14 namen bekend voor het FIBA Women’s Olympic Qualifying Tournament van 8 t.e.m. 11 februari in het Sportpaleis.

Lees het volledige artikel.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief