De Legende van Tarzan

Vanaf za 22.03.2025

Felipe Garcia's 'De Legende van Tarzan' komt terug. Deze unieke show brengt meer dan 30 artiesten samen in een adembenemende voorstelling vol avontuur, actie en verbluffende special effects.

Na een evenemententournee in België die in 2024 meer dan 15.000 toeschouwers bijeenbracht, keert Felipe Garcia terug met zijn voorstelling 'De Legende van Tarzan'. Een unieke voorstelling in België die meer dan 30 artiesten op het podium samenbrengt: circusartiesten, dansers, acrobaten, acteurs en nog veel meer...

Herontdek het verhaal van de heerser van de Jungle te midden van adembenemende scenografie, in een meeslepende show voor het hele gezin. In de diepten van de Afrikaanse jungle wordt een kind achtergelaten na de dood van zijn ouders in een tragisch ongeluk. Opgevoed door een familie van apen, leert hij vechten voor zijn overleving in een vijandige omgeving en wordt hij een ware koning van de jungle.

Maar wanneer westerse ontdekkingsreizigers de vrede van de jungle verstoren, staat Tarzan voor een moeilijke keuze: bij zijn apenfamilie blijven of de wereld van de mensen ontdekken. Door gevaarlijke beproevingen en geduchte vijanden moet Tarzan bewijzen dat hij meer is dan slechts een wild dier. In dit epische verhaal vol avontuur en actie volg je Tarzans reis terwijl hij vecht om zijn plek in de wereld te vinden.

Met adembenemende landschappen, fascinerende personages en onvergetelijke heldhaftige momenten is dit tijdloze verhaal een klassieker in de literatuur en populaire cultuur die de verbeelding van hele generaties heeft gevangen. Ontdek de legende van Tarzan, de legendarische held die miljoenen fans over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Felipe Garcia is een veelzijdige artiest die zijn carrière als performer en maker heeft opgebouwd; danser, choreograaf, muzikant; op podia over de hele wereld. Geboren uit kunstzinnige ouders werd hij van jongs af aan ondergedompeld in de verschillende facetten van de creatieve wereld. Op 17-jarige leeftijd begon hij zijn professionele carrière in de danswereld en kreeg hij zijn eerste reclamecontract voor de bekende videogame-licentie Just Dance. Met het succes van de show 'Alice' en ondersteund door de productiekracht van Anamorphose, presenteert hij zijn nieuwe show 'Tarzan'. Groter, adembenemender en ontroerender dan al zijn voorgaande werk.

-----

Gold Experience Pack

Zin om de show volledig en onder de beste omstandigheden te beleven?

Het Gold Experience pack geeft je de mogelijkheid om in het hart van de voorstelling te zijn, de artiesten op het podium te ontmoeten na de show en te genieten van een aantal extra goodies!

Inhoud van het pack:

  • 1 speciale Tarzan canvas tas

  • 1 souvenirprogramma van de voorstelling

  • 1 foto op het podium met Tarzan en Jane (te nemen na de show)

  • 1 door de artiesten getekend poster van de voorstelling

Maak van de show 'Tarzan' een uniek moment en een onvergetelijke ervaring!

Vanaf za 22.03.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorVZW Anamorphose

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief