DAVE

in concert

do 27.03.2025

Herbeleef de magie van Dave. Ervaar de energieke podiumprestatie van deze geliefde zanger, bekend om zijn aanstekelijke nummers, krachtige stem en innemende persoonlijkheid.

DAVE, de vertolker van onvergetelijke hits zoals "Vanina", "Du côté de chez Swann" en "Mon cœur est malade", keert op 27 maart 2025 terug naar het podium van het Capitole Gent om zijn grootste successen te zingen.

Enerzijds heb je de mens - populair, recreatief, een fijnproever, spontaan, met de glimlach verankerd aan zijn Nederlandse accent en met een knetterend goede stemming. En dan is er de zanger - evengoed populair, een entertainer gewapend met aanstekelijke nummers die in het collectieve geheugen gegrift zijn, – moeten we echt nog Vanina, Du côté de chez Swann, Est-ce par hasard of Mon cœur est Malade vermelden? – met een onmiddellijk herkenbare stem en een voorbeeldige levensloop. Zijn favoriete speelveld is het podium, dat hij bewandelt met inachtneming van de vier beginselen diep verankerd in zijn vurige persoonlijkheid: emotie, speelsheid, vrijgevigheid, en humor.

Verwacht van hem geen voorspelbare show. Verwacht ook niet dat hij zich inhoudt bij het zingen. Dave keert dus terug naar de bron van zijn oeuvre, barstend van enthousiasme! Hij geeft een exclusief concert in België op 27 maart 2025 in het Capitole Gent!

do 27.03.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorMB Presents

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief