Danny Vera

DNA Theatertour 2024

Wanneer je naar zijn muziek luistert, zou je bijna denken dat Johnny Cash weer leeft, maar het gaat wel degelijk om de Nederlandse Danny Vera. Zijn DNA Theaterournee brengt hem ook naar België.

Het Nederlandse rock-’n-roll fenomeen Danny Vera viert zijn liefde voor België met een nieuw theaterconcert in Vlaanderen: afspraak op vrijdag 3 mei in Trixxo Theater Hasselt.

De americana-ster Danny Vera schrijft al als broekventje nummers over het leven en de liefde. Als getatoeëerde maar zachtaardige artiest heeft hij zich de voorbije jaren in de harten van het publiek kunnen nestelen met zijn catchy nummers en prikkelende optredens. ‘Roller Coaster’ was in 2019 een internationale hit en sindsdien speelt hij voor volle arena’s in zijn thuisland en verkoopt hij ook zaal na zaal uit bij ons.

Voor zijn nieuwe album ‘DNA’ schreef de Nederlander op een recordtijd van twee maanden alle nummers bij elkaar. Hij nam ook alles in één keer op, om het speelplezier meer te laten weerklinken. Het is een collectie geworden van solide nummers variërend van ballads tot frisse, uptempo rock-'n'-roll.

In zijn thuisland is de ‘DNA Theatertournee’ volledig uitverkocht, daarom konden de Belgische data ook niet uitblijven. Hou je klaar voor een avond onverbiddelijke rock in de stijl van grote namen zoals Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley, maar overgoten met die onweerstaanbare Danny Vera-schwung.

Timing volgt

Tickets

Er zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief