Carmen

Flamenco

zo 09.03.2025

Ervaar de passie van Carmen. Dit meeslepende flamencospektakel is een ode aan de Spaanse cultuur en laat je versteld staan van virtuoze dans, betoverende muziek en intense emoties.

MB Presents, Los Productions en City Lights Entertainment hebben het genoegen de komst van de Compañía Antonio Gades naar België aan te kondigen. In maart 2025 zal het mythische spektakel 'Carmen' te zien zijn tijdens een internationale tournee die op 9 maart Antwerpen aandoet, meer dan 40 jaar na de creatie in het Théâtre de Paris in mei 1983.

Voor 'Carmen' lieten Antonio Gades en cineast Carlos Saura zich inspireren door het werk van Frans auteur Prosper Mérimée en de opera van Georges Bizet. Het was hun allereerste samenwerking.

Om de ware essentie van de Andalusische cultuur te vatten, koos de Spaanse choreograaf voor een aangrijpend contrast tussen de muziek van Bizet en die van een live flamco-orkest.

20 jaar na de dood van de iconische choreograaf en voorvechter van de Spaanse cultuur, zet de Fundación Antonio Gades zijn erfenis verder op het allerhoogste niveau door wereldwijd zijn producties te blijven vertonen.

zo 09.03.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorMB Presents

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief