Brit Floyd - P·U·L·S·E

Celebrating the 30th Anniversary of The Division Bell

zo 27.10.2024

‘s Werelds meest spectaculaire Pink Floyd-tribuutshow komt opnieuw naar ons land. Met hun P·U·L·S·E World Tour viert Brit Floyd de dertigste verjaardag van The Division Bell Tour.

‘s Werelds meest spectaculaire Pink Floyd-tribuutshow komt opnieuw naar ons land. Met hun ‘P•U•L•S•E World Tour’ viert Brit Floyd de dertigste verjaardag van 'The Division Bell Tour’. Verwacht je aan een getrouwe recreatie van deze legendarische show op zondag 27 oktober in Stadsschouwburg Antwerpen.

In 1994 bracht Pink Floyd 'The Division Bell Tour’ naar 5 miljoen fans in 68 steden, om het toen tot de best verdiende tour in de geschiedenis van de rockmuziek te schoppen. De tribute ‘P•U•L•S•E World Tour’ belooft op zijn beurt de grootste en meest spectaculaire Brit Floyd-productie tot nog toe te worden, compleet met een verbluffende licht- en lasershow, een iconisch cirkelvormig scherm, inflatables en theatraliteit. Tijdens de tweeënhalf uur durende show komen klassiekers uit het volledige Pink Floyd-repertoire aan bod, van ‘Dark Side of the Moon’, tot ‘The Wall’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Division Bell’, ‘Meddle’ en nog veel meer.

De shows van Brit Floyd zijn uitgegroeid tot een fenomeen, alom beschouwd als de beste rock tribute ervaring ter wereld. Niet te missen!

zo 27.10.2024Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Fan Experience

zo 27.10.2024 20:00
145,61
Stadsschouwburg Antwerpen

Brit Floyd’s VIP M&G Soundcheck Experience

Bij aankomst aan de zaal om 17 uur op de dag van de show, zal elke gast een speciale tour pass en lanyard ontvangen voor de Brit Floyd VIP Meet and Greet Soundcheck Experience. Bovendien krijgen de gasten de exclusieve kans om alle show merchandise te shoppen en om voor de show met het personeel te spreken. Vervolgens zullen de vips uitgenodigd worden door de tour manager van Brit Floyd om de zaal in te gaan voor de privé soundcheck experience. De muzikanten van Brit Floyd zullen het vippubliek trakteren op een speciaal bonusoptreden van twee klassieke Pink Floyd-liedjes die niet gespeeld zullen worden in de avondshow en zullen achteraf het podium afkomen om de gasten te ontmoeten. De muzikanten zullen met plezier praten of foto's nemen met de vips en merchandise signeren. Brit Floyd fans mogen een persoonlijke en memorabele ervaring verwachten!

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.

Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor ophaling.

Koop tickets

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief