Nieuwe Datum

Bouke Rocks Elvis

vr 25.10.2024

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen!

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden. Hij won meerdere tv-shows, en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar Hasselt en Antwerpen, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

vr 25.10.2024Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorSHOW-TIME.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief