Bok van Blerk & Riaan Benade

Komen Naar Antwerpen

do 17.10.2024

De Zuid-Afrikaanse muzikanten Riaan Benade en Bok van Blerk beloven hun toeschouwers een reis door het rijke landschap van Zuid-Afrikaanse muziek. Stap mee op de trein!

Welkom, muziekliefhebbers, op een avond gewijd aan de onvergetelijke klanken van Riaan Benade en Bok van Blerk. Vanuit de uitgestrekte vlaktes van Zuid-Afrika komen deze twee buitengewone artiesten samen om ons te betoveren met hun unieke stemmen en betoverende melodieën. In hun thuisland genieten deze artiesten wereldfaam, bereid je dus voor op een avond vol emotie, passie en een diep gewortelde verbinding met het rijke muzikale erfgoed van dit prachtige land.

Bok van Blerk, een naam die bekend staat om zijn iconische bijdragen aan de Afrikaanse muziek. Met zijn krachtige stem en onmiskenbare aanwezigheid heeft van Blerk een onuitwisbare indruk achtergelaten op het hart van de natie. Zijn nummers, doordrenkt met een diepe waardering voor de Zuid-Afrikaanse cultuur en geschiedenis, belichamen de geest van trots en veerkracht die inherent is aan het Zuid-Afrikaanse volk.

Riaan Benade, een naam die synoniem staat voor muzikale virtuositeit en artistieke expressie, heeft zijn stempel gedrukt op de Zuid-Afrikaanse muziekscene met zijn opvallende talent en charisma. Als begaafde singer-songwriter heeft Benade een vermogen om de ziel te raken met zijn ontroerende teksten en meeslepende melodieën. Zijn muziek weerspiegelt de diepte van de menselijke ervaring, waarbij hij verhalen vertelt die resoneren met liefde, verlies, hoop en verlangen.

De samenwerking tussen Riaan Benade en Bok van Blerk belooft een reis te worden door het rijke landschap van Zuid-Afrikaanse muziek. Met hun unieke geluiden en ongeëvenaarde podiumprésence zullen ze het publiek betoveren en inspireren, en een onvergetelijke ervaring creëren die lang na de laatste noot bij ons zal blijven.


Welkom, musiekliefhebbers, by 'n aand gewy aan die onvergeetlike klanke van Riaan Benade en Bok van Blerk. Vanuit die uitgestrekte vlaktes van Suid-Afrika kom hierdie twee buitengewone kunstenaars bymekaar om ons te bekoor met hul unieke stemme en betowerende melodieë. Berei u voor vir 'n aand vol emosie, passie en 'n diepgewortelde verbintenis met die ryk musikale erfenis van hierdie pragtige land.

Bok van Blerk, 'n naam bekend vir sy ikoniese bydraes tot Afrika-musiek. Met sy kragtige stem en onmiskenbare teenwoordigheid het Van Blerk 'n onuitwisbare indruk op die hart van die volk gelaat. Sy liedjies, met 'n diep waardering vir die Suid-Afrikaanse kultuur en geskiedenis, beliggaam die gees van trots en veerkragtigheid wat inherent is aan die Suid-Afrikaanse mense.

’n Naam sinoniem met musikale virtuositeit en artistieke uitdrukking, Riaan Benade het sy merk op die Suid-Afrikaanse musiektoneel gemaak met sy treffende talent en charisma. As 'n begaafde sanger-liedjieskrywer het Benade die vermoë om die siel aan te raak met sy roerende lirieke en meesleurende melodieë. Sy musiek weerspieël die diepte van die menslike ervaring en vertel stories wat resoneer met liefde, verlies, hoop en verlange.

Die samewerking tussen Riaan Benade en Bok van Blerk beloof om 'n reis deur die ryk landskap van Suid-Afrikaanse musiek te wees. Met hul unieke klanke en ongeëwenaarde verhoogteenwoordigheid sal hulle gehore betower en inspireer, en 'n onvergeetlike ervaring skep wat ons lank na die laaste noot sal bybly.

do 17.10.2024Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGreif BV

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief