Queen by Mother Mercury

50 Jaar Bohemian Rhapsody

za 07.06.2025

Is this the real life? Is this just fantasy? Nee hoor, het is geen droom! Mother Mercury, dé Queen tributeband van Europa, keert in 2025 terug met een nieuwe show vol onvergetelijke Queen-hits.

In 2025 genieten we reeds 50 jaar van 'Bohemian Rhapsody'. Het nummer staat jaar na jaar op nummer één in de Radio 2 top 100 en is in Europese poppolls het vaakst verkozen tot een van de beste popsongs aller tijden.
 
Freddie Mercury van Queen spreekt tot op vandaag nog steeds tot de verbeelding als een van de beste en meest charismatische rockzangers en volksmenners ooit. 

Sonny Vande Putte, frontman van Europa’s meest authentieke Queen tributeband Mother Mercury, wint in 2024 het prestigieuze VTM-programma 'Starstruck' na een absolute knalprestatie en enkel lovende woorden van jury en publiek:

“Die moves, die stem,… het is om de vingers van af te likken. Ge moet van heel goeden huize komen om te durven wat Sonny doet. Hier word ik blij van! De max! Mega goe!” – Guga Baúl

“Ik vind het straf. Die movekes, dat theatrale, alles wat Freddie tot Freddie maakt, gebruikt Sonny en voert hij zo ontzettend goed uit.” – Nathalie Meskens

Sonny maakt van Mother Mercury zoveel meer dan een tributeband. Deze geboren entertainer voegt een enorme dynamiek toe, waardoor de show uitgroeit tot een overweldigend totaalspektakel rond het oeuvre van Queen. De band bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie… Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Mother Mercury zorgt voor een overweldigende show met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘I want to break free', 'We are the champions' en nog veel meer!

They WILL rock you!

za 07.06.2025Timing volgt

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorSHOW-TIME.be

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief