Camille

Magie

Vanaf za 04.05.2024

Het is zover! Camille verovert het Sportpaleis. Tijd om je al mentaal voor te bereiden op het concert van het jaar. Eentje met bekende hits, met nieuwe singles en … veel magie.

Naast haar shows op zaterdag 4 mei 2024 om 14 uur en om 18 uur, komt er wegens grote vraag nu ook een extra voorstelling op zondag 5 mei om 14 uur.

Niet 1, niet 2 maar liefst 3 keer zal CAMILLE volgend jaar in Het Sportpaleis staan met een show die je zal versteld doen staan: MAGIE! Amper twee weken geleden kondigde de Vlaamse popster, die doorbrak met #LikeMe maar al snel een succesvolle solocarrière uitbouwde, een eerste show aan op zaterdag 4 mei 2024 om 14 uur, wat met zoveel enthousiasme onthaald werd dat er al snel een tweede voorstelling werd toegevoegd op diezelfde zaterdag om 18u.

En Vlaanderen kan duidelijk niet wachten om deze Sportpaleis-shows bij te wonen: De vraag naar tickets én een extra datum is namelijk zo groot, dat CAMILLE vandaag nu ook een derde show aankondigt, ditmaal op zondag 5 mei om 14u. Fans die op zaterdag niet aanwezig kunnen zijn, hebben vanaf nu dus een nieuwe kans om haar grootste show ooit in het Sportpaleis toch bij te wonen!

Het worden magische voorstellingen met een ongeziene productie, adembenemende outfits, verbluffende choreografieën én natuurlijk nieuwe muziek, want CAMILLE is namelijk volop bezig aan haar nieuwe album. Zo bracht ze afgelopen woensdag haar nieuwe single ‘RIHANNA’, waarvoor ze samenwerkte met niemand minder dan de muzikanten van wereldster Camilla Cabello! Bekijk de videoclip hier om alvast een voorproefje te krijgen van wat ze zal brengen tijdens haar shows in het Sportpaleis.

Eén ding lijkt alvast zeker: het belooft één groot dansfeest te worden dat jong en oud betoverd zal achterlaten!

za 04.05.2024
  • DeurenTBC
  • ShowTBC
  • EindeTBC

Tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGracia Live

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

za 04.05.2024 18:00
239,67
Sportpaleis Antwerpen

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show. "GEEN MEET & GREET INBEGREPEN"

The be•at VIP Experience
Kopen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief